تو به من نگاه کن و مرا اینگونه نبین..

طرز تهیه آش رشته

جمعه, ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۸، ۰۱:۴۰ ق.ظ

طرز تهیه آش رشته

طرز تهیه آش رشته , طرز تهیه آش رشته مجلسی , طرز تهیه آش رشته با سبزی خشک , طرز تهیه آش رشته برای 10 نفر 

در تهیه آش رشته از مواد غذایی گوناگونی استفاده می‌شود که در بیشتر مناطق جغرافیایی قابل دسترس هستند. اگر چه تهیه ‌این آش در قسمت‌های گوناگون تفاوت اندکی‌دارد اما با داشتن قابلیت تغییر بعضی از مواد اولیه،‌ این آش را می‌توان برای تمام گروه‌های سنی و حتی بیماران خاص به غذایی سالم و مغذی تبدیل کرد.در خانه اغلب ایرانی‌ها، همیشه بساط تهیه آش رشته به راه است. اما تهیه آش رشته مجلسی که قرار است برای سفره افطار آماده شود، فوت و فن خاصی دارد. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه آش رشته نذری و مجلسی خوشمزه با سبزی خشک برای ۴ و ۶ و ۱۰ و ۲۰ نفر در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

مواد لازم برای آش رشته

  • لوبیا چیتی: ۱ فنجان    
  • نخود: ۱ فنجان
  • عدس: ۱ فنجان
  • رشته آش: ۴۰۰ گرم     
  • پیاز: ۳ عدد درشت
  • سیر: یک کله    
  • نعنا خشک: ۲ قاشق غذاخوری
  • کشک: ۴۵۰ گرم (خرید کشک کاله از دیجی‌کالا)  
  • سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز، شوید، اسفناج) : ۱ کیلو گرم  
  • گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم
  • آب قلم: ۱لیوان
  • زردچوبه و نمک: مقداری
  • گردو: مقداری برای تزیین

طرز تهیه آش رشته برای 4 نفر , طرز تهیه آش رشته برای 20 نفر , طرز تهیه آش رشته برای 6 نفر , طرز تهیه آش رشته نذری

آش رشته از معروف‌ترین آشهای ایرانی است. این آش را غالباً با کشک و گاهی با سرکه و حتی ترشی می‌خورند. بسته به عادت‌های خانوادگی از آش رشته به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی استفاده می‌شود. همچنین گاهی در مهمانی‌ها در فصل زمستان یا در مراسم افطار مسلمانان در ماه رمضان از آش رشته به عنوان پیش غذا استفاده می‌شود. آش رشته در ماه رمضان جایگاه ویژه‌ای بین خانواده های ایرانی دارد و از جمله غذاهای مناسب این ماه است.

گرفتن نفخ حبوبات

برای به حداقل رساندن نفخ ناشی از مصرف حبوبات می توانیداین چند راه ساده را امتحان کنید:– حبوبات را قبل از پختن بین ۸ تا ۴۸ ساعت در آب ولرم خیس کنید.
– بهتر است هر ۲ ساعت یک بار، آب حبوبات خیش شده را عوض کنید.– حبوبات خیس شده را قبل از پختن داخل دستمال نخی بریزید و آن ها را کمی مالش دهید تا بتوانید پوست شان را جدا کنید. جدا کردن پوست حبوبات تا حد زیادی باعث کاهش نفخ آن ها می شود.– هنگام پخت به حبوبات خود هویج، پیاز، رزماری و کرفس اضافه کنید.– حبوبات را با ادویه های دارای طبع گرم و خشک مانند زیره، زنجبیل و دارچین یا با مقداری نعناع خشک سِرو کنید.– حبوبات را حداقل ۸ تا ۱۰ ساعت بجوشانید.

طرز تهیه آش رشته خوشمزه

پیاز و سیر را به صورت جداگانه سرخ کنید و هنگام تفت دادن به پیازها کمی زردچوبه بزنید. مراقب باشید سیرها زیاد سرخ نشوند تا طعم تلخ به خود نگیرند.لوبیا چیتی‌ و نخود را بگذارید تا خوب بپزند در حدی که با فشار دست له شوند. وقتی لوبیا و نخود به این حد رسیدند عدس و سبزی را به آن اضافه کنید و کمی هم بزنید. بعد از چند دقیقه که عدس‌ها نیز کمی پختند مقداری آب جوش به قابلمه اضافه کنید و سپس دو سوم پیازهای سرخ شده را نیز درون آن بریزید. به سبزی‌ها فرصت دهید تا خوب پخته شوند و رنگ آن‌ها تغییر کند و عدس‌ها نیز نرم شوند. این پروسه حدود یک ساعت طول می‌کشد.

  • اپامه عشقی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی